Waxinelichthouders

Workshop “Waxinelichthouders” voor lotgenoten in rouw

Het moeten missen van een geliefde zet je leven op z’n kop. Het werpt een ander licht op jouw leven. Het leven lijkt voor jou stil te staan, alsof het hier ophoudt. Je moet zelf weer in beweging komen en een weg zoeken om je leven in balans te krijgen. Soms gaat dat wel goed en soms lukt dat niet. Het kan dan helpen om met lotgenoten samen te zijn, waarbij je niet veel hoeft uit te leggen. Een half woord is vaak al genoeg, de ander weet precies hoe jij je voelt of wat je doormaakt.

Eén van de mogelijkheden die Jouw Pad waxinelichthouder hartcoaching en begeleiding biedt voor lotgenoten is creatief bezig zijn. Gevoelens waar je niet direct woorden voor kunt vinden, kunnen op een creatieve manier misschien wel tot uiting komen.
Tijdens deze workshop maak je een persoonlijke theelichtjeshouder van glas of van hout. Onder het knutselen komen we in gesprek met elkaar en kunnen we veel herkennen in het verhaal van de ander. Deze creatieve workshop “Waxinelichthouders” bestaat in principe uit één bijeenkomst, en wordt georganiseerd voor Allerzielen.

De volgende workshop Waxinelichthouders staat niet gepland.
Wanneer je interesse hebt in deze workshop, kun je nu al contact met me opnemen.

Aanmelden kan tot drie dagen voor de workshop.
De workshop gaat door bij minimaal drie aanmeldingen.
Deelname geschiedt op eigen risico

De kosten bedragen € 15,=, inclusief materiaal, koffie/thee en BTW.
De locatie: Jouw Pad coaching en begeleiding, Houtvesterwei 7, 5551 PD Valkenswaard.

Aanmelden kan telefonisch of via e-mail.

Elly Verhees
Jouw Pad coaching en begeleiding
e-mail: elly@jouwpadcoaching.nl
telefoon: 040-204 3027
gsm: 06-4177 5147