Wandelen

Bewerken

Jouw Pad coaching en begeleiding organiseert wandelingen voor mensen met vragen over het leven.
Om de twee maanden gaan we wandelen in de omgeving van Valkenswaard op een zaterdagochtend om 11:00 uur. De wandeling duurt ongeveer tot 13:00 uur.

Het aanpassen aan een veranderend leven is lang niet altijd gemakkelijk. Je bent op zoek naar een nieuwe balans op je levenspad en dat gaat soms goed en soms minder goed.
Het samenkomen om met andere mensen van gedachten te wisselen over het leven, kan veel erkenning opleveren voor jouw eigen situatie. Tijdens deze wandelingen zullen thema’s uit de natuur gekoppeld worden aan thema’s uit de levensfase waarin je nu zit.

* (Twee-)maandelijkse wandelingen voor mensen in rouw.

In de rouw zijn kan erg verwarrend en vermoeiend zijn. Je leven verandert, je moet een nieuwe balans zien te vinden en dat is lang niet altijd gemakkelijk. Goede en minder goede perioden wisselen elkaar af en je voelt je niet altijd goed begrepen door anderen. En soms wil je anderen gewoon niet tot last zijn met jouw vragen en (praktische) problemen.
Het samenkomen met mensen die in eenzelfde situatie zitten als jijzelf, kan veel herkenning opleveren. Tijdens deze wandeling zullen thema’s uit de natuur gekoppeld worden aan thema’s uit de levensfase waarin je nu zit.

De eerstvolgende Rouwwandeling is:
zaterdag 12 oktober 2019.
Voor de startplaats en aanmelding ga je naar Wandelingen

* Inspiratie-wandelingen in het kader van bewustwording en persoonlijke groei.

Deze wandelingen zijn bedoeld als zingevingswandelingen. Ze staan open voor alle mensen die het leven proberen te leven, maar daar wel vragen, zorgen, twijfels over hebben, of die gewoon eens met anderen van gedachten willen wisselen. Denk hierbij ook aan mensen voor wie het leven verandert, die in hun omgeving met ziekte of (plotseling) overlijden te maken krijgen, mensen die gescheiden zijn of gescheiden moeten leven van een geliefd persoon, mensen die zwanger zijn en een kindje gaan krijgen of juist opgroeiende (puber-)kinderen hebben en die los gaan laten, mensen die te maken krijgen met verandering van woon- of werkomgeving, et cetera.

De eerstvolgende Inspiratie-wandeling is de Oliebollenwandeling op
dinsdag 31 december 2019.
Voor de startplaats en aanmelding ga je naar inspiratie-wandeling

* Oliebollen-wandeling

Op 31 december om 11:00 uur vertrekken we voor de wandeling.
Het is een traditie aan het worden om op Oudejaarsdag gezamenlijk oliebollen te eten na afloop van de wandeling. Deze wandeling is voor iedereen die mee wil wandelen en het jaar gezamenlijk wil afsluiten.
De kosten bedragen € 10,- voor wandeling plus oliebollen.
Startplaats is nog niet bekend.

* Individuele wandeling

Ik kan je ook individueel begeleiden als wandelcoach, als wandelende (levens-)coach. Ik kan een stukje met je meelopen op jouw pad en je helpen bij jouw levensvragen.
Voor locatie en datum kun je een afspraak met me maken.

* Lees de reacties van deelnemers aan vorige wandelingen.

Deelname aan de wandelingen geschiedt op eigen risico. Jouw Pad coaching en begeleiding kan niet aansprakelijk gesteld worden voor welke vorm van schade of letsel dan ook