Samenwerking

Samenwerkingsverband Groepsgewijze Rouwbegeleiding voor Eindhoven en omgeving

Van Overveld Uitvaartzorg overveld_logo

Anita van Overveld is een zeer betrokken uitvaartverzorgster in Valkenswaard. Ze verzorgt een perfecte uitvaart geheel naar wens van de nabestaanden. Anita zal hen op alle fronten betrekken bij de vele keuzes die gemaakt dienen te worden na een overlijden van een dierbare. Dit kan erg helpen in het hele proces dat volgt op een overlijden. Anita doet dit altijd in overleg en met veel geduld, veel aandacht en veel passie, omdat zorgen voor anderen haar in het bloed lijkt te zitten.
De samenwerking tussen Jouw Pad coaching en begeleiding komt tot uiting in assistentie tijdens de dag van het afscheid en in het begeleiden van nabestaanden tijdens hun rouwproces. Het blijkt, dat Anita en ik op één lijn zitten, wat betreft de warme en aandachtige benadering van mensen in hun heel kwetsbare periode na het overlijden van een geliefde. Ik werk graag samen met Anita.
Meer informatie is te vinden op www.vanovervelduitvaartzorg.nl (en kijk dan ook eens in het gastenboek naar de verschillende reacties!)