Samenwerking

Samenwerkingsverband Groepsgewijze Rouwbegeleiding voor Eindhoven en omgeving

Van Overveld Uitvaartzorg overveld_logo

Anita van Overveld is een zeer betrokken uitvaartverzorgster in Valkenswaard. Ze verzorgt een perfecte uitvaart geheel naar wens van de nabestaanden. Anita zal hen op alle fronten betrekken bij de vele keuzes die gemaakt dienen te worden na een overlijden van een dierbare. Dit kan erg helpen in het hele proces dat volgt op een overlijden. Anita doet dit altijd in overleg en met veel geduld, veel aandacht en veel passie, omdat zorgen voor anderen haar in het bloed lijkt te zitten.
De samenwerking tussen Jouw Pad coaching en begeleiding komt tot uiting in assistentie tijdens de dag van het afscheid en in het begeleiden van nabestaanden tijdens hun rouwproces. Het blijkt, dat Anita en ik op één lijn zitten, wat betreft de warme en aandachtige benadering van mensen in hun heel kwetsbare periode na het overlijden van een geliefde. Ik werk graag samen met Anita.
Meer informatie is te vinden op www.vanovervelduitvaartzorg.nl (en kijk dan ook eens in het gastenboek naar de verschillende reacties!)

B&B Leef & Vind logoleefenvind

Voor de lunchwandeling werkt Jouw Pad coaching en begeleiding samen met B&B Leef & Vind in Olland, St.-Oedenrode.
Dit is een prachtige locatie in het buitengebied met een bijzonder fijne sfeer, gelegen aan de Nieuwstraat 18, 5491 VD Olland. (Routeplanner instellen: via Kleine Beurs)
We komen hier op de wandeldag samen om 10:30 uur voor een kopje koffie of thee met iets lekkers uit eigen keuken. Na deze introductie gaan we wandelen in het nabijgelegen prachtige Dommeldal. De goede gesprekken tijdens het wandelen kunnen we nog even voortzetten tijdens de lunch bij Leef & Vind. We mogen in de grote, gezellige boerderijkeuken zitten voor de eerlijke en heerlijke lunch. Carina maakt alles zelf en gebruikt biologische streekproducten, echt heel erg lekker!
Rond 14:00 uur ronden we onze bijeenkomst af, zodat er weer andere groepen terecht kunnen.
Meer informatie is te vinden op www.leefenvind.nl. Deze website heeft ook een gastenboek.