Wandelingen

Wandeling voor lotgenoten in rouw.

In de rouw zijn kan erg verwarrend en vermoeiend zijn. Je leven verandert en je moet een nieuwe balans zien te vinden. Goede en minder goede perioden wisselen elkaar af en je voelt je niet altijd goed begrepen door anderen. Het samen komen met mensen die in eenzelfde situatie zitten als jijzelf, kan veel herkenning en erkenning opleveren. Lotgenoten hebben elkaar veel te vertellen en hoeven maar weinig uit te leggen. Een half woord is vaak al genoeg. Het gespreksthema is dan ook hoe ieder zijn of haar veranderde leven weer probeert te leven. Tijdens deze wandeling zullen thema’s uit de natuur gekoppeld worden aan thema’s uit de levensfase waarin je nu zit.

Wanneer: zaterdag 12 oktober 2019, van 11:00 tot ongeveer 13:00 uur.
Waar: Natuurgebied “Leenderbos”, nabij de “Achelse Kluis”.
Startplaats: Vlak voor de slagboom bij het begin van de heide, bankje aan de rechterkant van de weg. Parkeren langs de kant van de weg, vlakbij de slagboom. Petrus van Eijnattenlaan, 5595 Leende.
Kosten: € 8,- per persoon, incl. BTW en thee met versnapering onderweg.

Zie ook deze aankondiging.

Graag vooraf aanmelden.
De wandeling gaat door bij minimaal drie deelnemers.
Er is een mogelijkheid om na afloop gezamenlijk wat te gaan eten/drinken.
Wanneer je er zelf niet kunt komen, wil je dit dan s.v.p. bij aanmelding even doorgeven, dan bekijken we de mogelijkheden voor car-poolen.

De kosten bedragen € 8,- p.p. voor de wandeling onder begeleiding van mij als coach, incl. thee en een versnapering en incl. btw, te voldoen bij aanvang van de wandeling. Je kunt zelf eventueel een extra flesje water meenemen. Denk ook aan stevige schoenen, die tegen een stootje kunnen en eventueel aan een parapluutje!
Bekijk hier de reacties van wandelaars.

Deelname aan de wandelingen geschiedt op eigen risico. Jouw Pad coaching en begeleiding kan niet aansprakelijk gesteld worden voor welke vorm van schade of letsel dan ook

Voor aanmelding of meer informatie kun je per e-mail of telefonisch contact met me opnemen:
Elly Verhees – de Kort
elly@jouwpadcoaching.nl
040 – 204 30 27
06 – 4177 5147

De volgende groepswandelingen staan in 2019 gepland op:

30 november 2019 – wandeling voor lotgenoten met verlies of rouw
31 december 2019 – Oliebollenwandeling

Ik zie je graag op één van de wandelingen!