Wandelingen

Wandeling voor lotgenoten in rouw.

DSCF9273

In de rouw zijn kan erg verwarrend en vermoeiend zijn. Je leven verandert en je moet een nieuwe balans zien te vinden. Goede en minder goede perioden wisselen elkaar af en je voelt je niet altijd goed begrepen door anderen. Het samen komen met mensen die in eenzelfde situatie zitten als jijzelf, kan veel herkenning en erkenning opleveren. Lotgenoten hebben elkaar veel te vertellen en hoeven maar weinig uit te leggen. Een half woord is vaak al genoeg. Het gespreksthema is dan ook hoe ieder zijn of haar veranderde leven weer probeert te leven. Tijdens deze wandeling zullen thema’s uit de natuur gekoppeld worden aan thema’s uit de levensfase waarin je nu zit.

Wanneer: zaterdag 15 september 2018, van 11:00 tot ongeveer 13:00 uur.
Waar: Leenderbos vanuit Leenderstrijp.
Startplaats: parkeerplaats aan de Bruggerdijk aan het verlengde van de Heerstraat 1, 5595 GL Leende. De Heggerdijk oversteken het bospad in.
Kosten: € 8,- per persoon, incl. BTW en thee met versnapering onderweg.

Zie ook deze aankondiging.

Graag vooraf aanmelden.
De wandeling gaat door bij minimaal drie deelnemers.
Er is een mogelijkheid om na afloop gezamenlijk wat te gaan eten/drinken.
Wanneer je er zelf niet kunt komen, wil je dit dan s.v.p. bij aanmelding even doorgeven, dan bekijken we de mogelijkheden voor car-poolen.

De kosten bedragen € 8,- p.p. voor de wandeling onder begeleiding van mij als coach, incl. thee en een versnapering en incl. btw, te voldoen bij aanvang van de wandeling. Je kunt zelf eventueel een extra flesje water meenemen. Denk ook aan stevige schoenen, die tegen de modder bestand zijn en eventueel aan een parapluutje!
Bekijk hier de reacties van wandelaars.

Deelname aan de wandelingen geschiedt op eigen risico. Jouw Pad coaching en begeleiding kan niet aansprakelijk gesteld worden voor welke vorm van schade of letsel dan ook

Voor aanmelding of meer informatie kun je per e-mail of telefonisch contact met me opnemen:
Elly Verhees – de Kort
elly@jouwpadcoaching.nl
040 – 204 30 27
06 – 4177 5147

De volgende groepswandelingen staan in 2018 gepland op:

14 juli – Rouwwandeling
28 juli – JUBILEUMWANDELING i.v.m. het eerste lustrum van de rouwwandelingen!
11 augustus – Inspiratie-wandeling
15 september – Rouwwandeling
6 oktober – Inspiratie-wandeling

Ik zie je graag op één van de wandelingen!