Lunchwandeling

Wandelend praten over rouw

De bedoeling van de wandeling is allereerst om lotgenoten in rouw bij elkaar te brengen. Lotgenoten hebben elkaar veel te zeggen en hoeven weinig uit te leggen. Tijdens de wandelingen kun je je verhaal (weer) kwijt. Dit levert veel herkenning en erkenning op bij de mede-wandelaars. Een half woord is vaak al genoeg, omdat ieder in een soortgelijk proces zit. Onderweg koppelen we thema’s uit de natuur aan de situatie waarin de wandelaars zich bevinden. We houden een aantal keren halt om het gesprek centraal te voeren en om even te genieten van een mooi plekje.

20150625_110502Het leven verandert wanneer je iemand moet missen. Niets is meer hetzelfde. Rouwen is jezelf aanpassen aan een leven waarvan de ander geen deel meer uitmaakt. Soms lijkt dit best wel te lukken en soms gaat het ook helemaal niet. Goede en mindere perioden wisselen elkaar af, dat kan ook nog na jaren zo zijn. Ieder beleeft zijn rouwproces op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Maar je hoeft het niet alleen te doen.
Heb je moeite om het veranderde leven op te pakken?

Wil je meewandelen?
Meld je dan aan voor de wandeling bij: Elly Verhees-de Kort, 040-2043027, 06-41775147, info@jouwpadcoaching.nl.

De kosten bedragen € 25,- p.p. voor de wandeling incl. koffie/thee/lunch en BTW, te voldoen bij binnenkomst.
Je kunt zelf eventueel een extra flesje water meenemen. Denk ook aan stevige schoenen, die tegen de modder bestand zijn en eventueel een parapluutje!

Datum: nog niet bekend
Tijd:
Locatie:

De volgende lunchwandeling is nog niet bekend.

Deelname aan de wandelingen geschiedt op eigen risico. Jouw Pad coaching en begeleiding kan niet aansprakelijk gesteld worden voor welke schade of letsel dan ook

Onder het tabblad wandelen vind je meer wandelingen.