Coaching

Er zijn vele aanleidingen om eens met een coach te praten. Misschien zit je in een dip of loop je tegen een burn-out aan?
Zit je niet lekker in je vel? Heb je klachten, maar is volgens de (huis)arts alles in orde? Is de communicatie met je partner, je kind, je collega’s of je leidinggevende niet zoals je zou willen?

Wanneer jij dat zelf wilt, kun je hier iets aan doen. Coaching is een goede manier om erachter te komen, waarom het even niet zo fijn loopt. Ook wanneer het lichamelijke klachten betreft.

In één-op-één gesprekken ontdekken we samen wat precies niet lekker loopt op jouw levenspad. Door je hiervan bewust te worden en vervolgens vanuit andere invalshoeken hiernaar te kijken, komen (altijd) nieuwe mogelijkheden naar boven. Samen kunnen we nieuwe doelen stellen, die jij kunt halen. Omdat jij meer kunt dan je denkt! Wanneer jij hieraan wilt werken, kan ik je helpen.
De communicatie tussen jou en mij zal open, eerlijk en duidelijk zijn.
Ik ben de coach die naar je luistert, die jou ziet als unieke persoon, die jou respectvol en als gelijke behandelt, die niet oordeelt of veroordeelt, die jou je zelfvertrouwen teruggeeft….
Het gaat om jou en jouw pad. “Wie zijn eigen pad volgt, verdwaalt nooit!’
‘Houd van het leven, het leven houdt ook van jou!’

Ik nodig je van harte uit om uit te spreken wat je op je hart hebt, om je hart te luchten. Word je bewust van je eigen handelen en durf daar de verantwoording voor te nemen. “Durf te leven!”

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je me mailen info@jouwpadcoaching.nl, of bellen 040-2043027 of 06-41775147.