Bloemstukjes

Workshop “Bloemstukjes” voor lotgenoten met verlies

Het moeten missen van een geliefde zet je leven op z’n kop. bloemstukje biedermeierHet werpt een ander licht op jouw leven. Het leven lijkt voor jou stil te staan, alsof het hier ophoudt. Je moet zelf weer in beweging komen en een weg zoeken om je leven in balans te krijgen. Soms gaat dat wel goed en soms lukt dat niet. Het kan dan helpen om met lotgenoten samen te zijn, waarbij je niet veel hoeft uit te leggen. Een half woord is vaak al genoeg, de ander weet precies hoe jij je voelt of wat je doormaakt.

Eén van de mogelijkheden die Jouw Pad coaching en begeleiding biedt voor lotgenoten is creatief bezig zijn. Gevoelens waar je niet direct woorden voor kunt vinden, kunnen op een creatieve manier misschien wel tot uiting komen. Onder het knutselen komen we in gesprek met elkaar en kunnen we veel herkennen in het verhaal van de ander.
Tijdens deze workshop maak je een bloemstukje voor binnen of buiten. Je kunt zelf een vaas of schaal meebrengen en eventueel bloemen of speciale versieringen die je wilt gebruiken. Denk hierbij ook aan passend gereedschap. Je kunt dit ook overlaten aan Jouw Pad coaching en begeleiding en de kosten vergoeden. Geef dit wel goed en op tijd door i.v.m. de inkopen.
Deze creatieve workshop “Bloemstukjes” bestaat in principe uit één bijeenkomst.

De volgende workshop bloemstukjes maken is nog niet gepland.

Mocht je interesse hebben, dan kun je me dat natuurlijk laten weten. Informeren kan bij voorkeur via e-mail.

Aanmelden kan tot drie dagen voor de workshop.
De workshop gaat door bij minimaal drie aanmeldingen.
Deelname geschiedt op eigen risico

De kosten voor de workshop bedragen € 15,=, exclusief (groot) materiaal, inclusief klein materiaal (oase en groen), koffie/thee en BTW.
De locatie: Jouw Pad coaching en begeleiding, Valkenswaard.

Elly Verheespalmschors 1 grote roos
Jouw Pad coaching en begeleiding
e-mail: elly@jouwpadcoaching.nl
telefoon: 040-204 3027
gsm: 06-4177 5147